Acomiadem el curs 2019-20

Benvolguts alumnes, estimades famílies:

Acabem un curs de nou, un curs que ens marcarà per sempre.

Ens agradaria fer-ho amb festivals, graduacions, petons i abraçades però hauran d’esperar.

Volem donar-vos les gràcies i posar-vos un excel·lent en paciència, en il·lusió i en vitalitat: Sou el nostre motor i els nostres veritables Mestres i per això, us volem agrair l’aprenentatge compartit aquests mesos.

Us esperem al setembre a l’edifici perquè als nostres cors sempre hi sou presents. Amb esperança, amb moltes ganes d’ajudar-vos a créixer ens podrem retrobar i seguir donant vida a la nostra escola, l’escola que ens agrada només si està plena dels vostres somriures, els vostres jocs, les vostres xerrades…

Estem desitjant que ben aviat les incerteses es converteixin en experiències compartides i forces renovades per seguir aprenent junts.

Ens trobareu sempre aquí, disposats a acompanyar-vos, disposats a aprendre de i amb vosaltres, disposats a buscar sempre com ajudar-vos a ser la vostra millor versió.

Descanseu molt, gaudiu de la família, gaudiu dels petits detalls que ens omplen de felicitat i agafeu moltes forces per seguir fent camí junts al setembre. Estem impacients per retrobar-nos!

Gràcies a tots!

Us estimem!

Bon estiu!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »