Alumnes de 2n de Batxillerat visiten la UAB

Per Laura Maldonado

El dia 7 de febrer, un grup de 16 alumnes de 2n de Batxillerat van visitar la Universitat Autònoma de Barcelona, UAB, per poder conèixer de més a prop la vida universitària i també per informar-se dels graus que s’imparteixen.

La UAB és una de les universitats públiques de Barcelona, amb 93 titulacions de grau i 127 titulacions de màster, englobant tots els àmbits de coneixement. També està estretament lligada a la investigació i a la recerca, fent que els estudiants tinguin més oportunitats de cara a un futur professional.

La visita a la Universitat Autònoma de Barcelona no només va servir per veure les instal·lacions i els edificis, sinó que a cada facultat es feien xerrades i l’alumne podia triar, d’acord amb els seus interessos, a quina xerrada volia anar.

Aquesta visita els va servir per saber si els graus dels quals es volien informar els agradaven de veritat i també per veure la universitat. Per tant, va ser un dia on van poder tastar una part del que podria ser l’any que ve quan comencin una nova etapa molt important, l’etapa universitària.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »