Benvinguts al curs 2020-21

Després d’un final de curs atípic per les circumstàncies, estem molt contents i amb molta il·lusió per retrobar-nos i tornar a veure l’escola plena de vida, dels nostres alumnes.

Estem convençuts que els nostres nens i joves comparteixen l’alegria dels professors i els treballadors del centre per l’inici del nou curs. Enguany, més que mai, setembre serà moment de retrobades emotives després de  molt de temps sense veure’ns en persona.

A l’escola ho estem enllestint tot amb molta emoció i cura per tal que sigui un espai segur on seguirem aprenent i compartint noves experiències. Els professors i mestres hem trobat molt a faltar la nostra tasca directa amb l’alumnat i estem emocionats per poder tornar a acompanyar-vos en aquesta aventura plena d’aprenentatges i vivències que serà el curs 2020-2021.

És cert que serà un curs diferent, amb mascaretes, distància de seguretat, neteja de mans… però seguirà sent en essència la vostra escola, el lloc on volem que sigueu feliços i creixeu com a persones. Us acompanyarem amb dedicació en aquest nou curs.

La Llar d’infants va començar el dia 1 de setembre i estem emocionats de tenir als més petits omplint de vida l’escola. 

Us esperem a la vostra escola amb molt d’entusiasme i alegria per seguir fent camí junts.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »