Campanya solidària de Nadal

Aquest any, el col·legi ha decidit donar a Sant Egidi el que els alumnes més grans de l’escola aportem. Aquesta és una comunitat religiosa situada a la ciutat de Barcelona. És coneguda per la quantitat de projectes solidaris que fan dedicats als qui més ho necessiten, ja sigui gent que viu al carrer, sense recursos econòmics o nens i joves sense possibilitat d’estudiar per les condicions en què viuen.

L’objectiu de Sant Egidi per Nadal és ajudar els més necessitats per a què el dia 25 de desembre tinguin on i amb qui celebrar aquest dia tan especial de l’any, amb un gran dinar ben nadalenc. Gràcies a la nostra recollida de roba i peces d’abric, que és del que els alumnes de Batxillerat ens hem encarregat, els farem una mica més feliços i començaran el 2019 amb un gran somriure. Desitgem que això els faci veure el seu futur amb més esperança i positivitat. Ningú es mereix el que ells han de passar tots els dies de l’any.

La resta de cursos també han participat en la campanya, a benefici d’altres entitats com ara parròquies necessitades: Més Humans (projecte creat per joves amb l’objectiu de millorar la situació de persones en situació d’exclusió social), Fundació Joan Salvador Gavina (per a nens sense recursos), associació CEDRE (per a joves de presons i immigrants) i Càritas Diocesana de Barcelona.

Així entre tots donem vida, col·laborem i ens impliquem en un fet que ens sembla fonamental: possibilitar el creixement de la nostra fe i l’ajuda a qui més ho necessita.

Des de l’escola us agraïm sempre la vostra participació en les diferents campanyes que organitzem. D’aquesta manera, aquells que més ho necessiten poden sentir també l’escalfor que els enviem des del Padre Damián.

Us desitgem unes molt Bones Festes!

María Olivé Lorenzo, Alumna de 1r de Batxillerat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »