Ciència per a tots!

Un any més, novembre ha arribat i amb ell, l’esperada setmana de la ciència!

L’escola s’ha convertit en un gran laboratori i junts hem fet moltíssimes activitats al voltant de la ciència i les seves branques.

A infantil hem realitzat pots de la calma, termòmetres líquids, llums fluorescents, nebuloses en pots, rellotges de la calma. Hem construït volcans i hem fet que entrin en erupció i un munt d’experiments més!

A primària també hem estat una mica més científics aquesta setmana i hem dut a terme diverses activitats que ens han permès aprendre a través de l’experimentació i l’observació, seguint les pautes del mètode científic.

A més a més, hem investigat més a fons el nostre científic o científica, ja que cada classe, a l’inici de curs, vam triar-ne un per al nom de les classes. I, com a cloenda de la Setmana de la Ciència, hem compartit aquesta informació amb els nostres agermanats de l’etapa: 1r amb 6è, 2n amb 4t i 3r amb 5è.

I hem gaudit d’una xerrada portada per quatre científiques sobre diverses maneres de participar de la ciència.

Els alumnes de l’ESO i Batxillerat hem pogut gaudir d’activitats durant tots la setmana. Ens van convocar per escoltar el pregó de presentació de la Setmana de la Ciència; hem preparat i compartit investigacions científiques amb els nostres companys de Primària i Infantil (i fins i tot de P2!).

Hem gaudit d una xerrada de dones i ciència i acabat amb jocs químics per commemorar l aniversari de la creació de la Taula Periòdica.

VISCA LA CIÈNCIA!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »