Col·laborem en el Gran Recapte

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre va tenir lloc el Gran recapte d’aliments, un esdeveniment anual en què es fa una crida a la ciutadania a aportar aliments a totes aquelles persones que ho necessiten. Els alumnes de 4t d’ESO que ho vam escollir, dins el projecte de servei comunitari, vam fer de voluntaris en dos supermercats per informar a tothom que entrava sobre la campanya de recollida d’aliments i com podien contribuir-hi. Vam aconseguir omplir diverses “banyeres” (caixes molt grans) amb tots els productes que van anar recollint al llarg dels dos dies.
Totes les “banyeres” recollides als supermercats de Barcelona i rodalies es van centralitzar en el magatzem del gran recapte d’aliments, ubicat a la zona Franca. El dimarts 4, tots els alumnes de 4t d’ESO vam continuar el procés que havíem començat el cap de setmana anterior. Si al llarg del divendres i dissabte vam recollir tot tipus d’aliments, el dimarts tocava endreçar-los per tipus, en caixes més petites i deixar-los a punt per a la seva distribució entre les entitats que treballen per als més desafavorits.
La feina va ser intensa, però molt gratificant. Vam estar fent diverses tasques, que ens anàvem tornant entre nosaltres: tan aviat muntàvem caixes, com les omplíem amb els productes que ens arribaven de les cintes distribuïdores, que a la vegada, havien estat col·locant allà els companys que buidaven les “banyeres”. Una tasca plenament cooperativa en què cadascú de nosaltres resultava imprescindible perquè tot funcionés correctament. També vam comptar amb l’ajuda dels professors i dels voluntaris del magatzem, que ens van orientar en tot moment sobre què havíem de fer i com.
Vam marxar molt satisfets de la gran quantitat de caixes que havíem fet i del que això suposava, ja que gràcies a nosaltres, tothom que ho necessités rebria aquells productes que els fan falta per poder passar el millor possible aquest dies, especialment els dies de les festes nadalenques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »