Col·laborem en l’eradicació de l’ailant

Dins el projecte del Servei Comunitari, uns quants alumnes de 4t d’ESO han participat en el Porta a Porta de la campanya d’eradicació de l’ailant, una planta invasora que s’està estenent amb rapidesa pels nostres boscos, especialment per Collserola.

La seva tasca ha consistit en anar per les cases del barri de Vallvidrera de Barcelona a detectar si en les diverses finques hi podem trobar ailants. En cas afirmatiu, els alumnes han informat els propietaris sobre la situació d’aquesta planta invasora i els han pres les dades perquè els tècnics del parc es posin en contacte amb ells i els vagin a fer el tractament contra l’ailant.

La col·laboració amb el parc de Collserola s’emmarca en el projecte d’apadrinament del pantà de Vallvidrera i zones adjacents que l’escola va posar en marxa fa tres cursos. És un projecte molt ben valorat tan pels alumnes que hi participen, pel contacte directe amb la natura i perquè se senten útils en el treball per millorar el parc, com pel propi consorci de Collserola, que agraeix molt la feina que fan els voluntaris i que va en la mateixa línia de les actuacions que es plantegen des del propi parc.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »