Com serà el món al 2050? Ho descobrim a “The zone of hope”

Durant la segona quinzena d’octubre, els alumnes de 3r d’ESO (des de la matèria de Projectes) i de 2n de Batxillerat del grup de Geografia han visitat l’exposició de realitat virtual “The zone of hope“. La visita ha consistit en participar en una experiència immersiva en la qual els alumnes s’han traslladat al futur, al 2050, i han pogut experimentar en la seva pròpia pell, quin és el món que ens espera si no aturem el canvi climàtic al que estem sotmesos.

Un cop acabada aquesta part, els alumnes es van dividir en grups i van participar en una gimcana pels voltants de l’exposició on podien veure les conseqüències reals del canvi climàtic en els llocs per on transcorrien. Finalment, cadascú va tenir l’oportunitat de fer diferents compromissos per tal de disminuir el seu impacte en el medi.

L’experiència ha estat molt ben valorada pels alumnes, a la vegada que els ha servit per conscienciar-se més sobre el canvi climàtic i la seva afectació en nosaltres i per aprofundir en els coneixements de les matèries implicades en la sortida.

Tots aquells que vulgueu teniu l’oportunitat de viure aquesta exposició fins al maig del 2019!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »