El ioga com a pràctica holística, aposta de l’escola

Com ja sabeu són molts els beneficis del ioga tan a nivell físic com mental. A les nostres sessions treballem molt el RESPECTE, considerem importantíssim que aquesta actitud, estigui integrada en totes les seves possibilitats tant en ells mateixos, com amb els altres i l’entorn que ens envolta (patis, casa, natura…).

El ioga és la unió entre el cos i la ment.

És una pràctica, recomanada per a tots els nens i nenes, tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia, reafirma la seva autoestima, dóna seguretat (la força està en tu) i ajuda en la socialització, crea cohesió de grup i sentit de pertinença.

Ajudarà als més actius a aprendre a relaxar-se i concentrar-se més, mentre que també fomentarà que els nens més callats perdin la  por davant els altres i s’obrin a l’univers que els envolta.

 

Ajuda a la concentració, tranquil·litza la ment, afavoreix el sistema immunitari, l’autocontrol, redueix tensions, ajuda a dormir, redueix l’ansietat i l’estrès, augmenta la consciència de respiració, canvia els hàbits posturals, desenvolupa la caixa toràcica, millora la coordinació, el moviment, l’equilibri i l’estabilitat, potencia la creativitat i  ajuda a expressar emocions, estats d’ànim, desitjos i il·lusions

El ioga és una pràctica holística i una continuïtat de la mostra manera d’entendre l’educació. Un joc que afavoreix el seu desenvolupament integral  i l’ajuda aconcentrar-se en l’aquí i l’ara, portant  la consciència plena a cada moment.

 

Per totes  aquestes raons apostem pel ioga per gaudir d’una vida més tranquil·la i saludable  mantenint sempre una actitud positiva i receptiva a tot allò que ens arribi.

Recomanacions:

Caja màgica de la calma. Hippy kids yoga

Mis cartas mágicas. Hippy Kids yoga.

Introduïnt el codi PADREDAMIAN10, podreu obtenir un 10% de descompte en compres a través de la web.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »