El Pare Fernando Cordero, escollit Conseller General de la Congregació dels Sagrats Cors

Fernando Cordero

El Pare Fernando Cordero ha estat elegit Conseller General de la Congregació dels Sagrats Cors i, després de compartir amb nosaltres quatre cursos escolars, emprèn un nou camí a Roma. Els consellers han estat escollits per aquest ordre: Fernando Cordero (Ibèrica), Derek Laverty (Irlanda-Anglaterra), Jean Blaise Mwanda (Àfrica) i Thomas Sukotriraharjo (Indonèsia). Tots ells acompanyaran el nou Superior General, Alberto Toutin, de Xile.

Moltes GRÀCIES Fernando per la teva presència aquests anys. Ens has acostat a l’Església, als mitjans de comunicació, a la vida dels Sants, als llibres i ens has transmès el CARISMA SSCC mitjançant el COR. Ens alegrem molt per tu, ja que has estat escollit pels teus germans per representar a la Congregació per tot el món, però et trobarem molt a faltar.

Donem GRÀCIES també pel Pare Raúl Valverde que ha substituït el Pare Fernando a l’escola. En els pocs dies que porta a l’escola ja hem tingut el plaer de gaudir de la seva presència i de la seva història com a missioner a l’Àfrica i Filipines durant més de 20 anys. Seguim treballant junts des del cor.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »