Els més grans de l’escola visiten la UIC

L’alumnat de 2n de Batxillerat fa una visita a la Universitat Internacional de Catalunya

Aquesta setmana, els estudiants més grans de l’escola han sortit de les aules i han visitat els dos campus de la UIC, a Barcelona i a Sant Cugat del Vallés. Per arribar al campus de ciències i educació, situat a Sant Cugat del Vallès, la UIC ha facilitat un bus. Els alumnes de la branca d’humanitats i ciències socials han anat caminant des de l’escola fins al campus, el qual està situat per la zona de Sarrià.

La visita ha tingut lloc al matí, i els ha estat de gran ajuda per conèixer des de ben a prop la universitat, la seva oferta educativa i els graus que ofereix.

Segons diu Paula Cortés, alumna de ciències de l‘escola, “Ha estat una sortida que m’ha ajudat força per aclarir quin grau cursaré l’any vinent, hem fet una activitat de “CPR”, amb altres paraules, són els passos que ha  de seguir una persona per reanimar-ne una altra que està inconscient,  abans que arribi l’ambulància”.

Blanca Morales, companya de ciències de Paula, afirma “l’activitat ha estat molt amena i en general ens ha agradat força.  Les instal·lacions del campus eren molt modernes i “xules”. En aspectes generals, els alumnes que han passat la jornada al campus de ciències a Sant Cugat, els ha agradat força la visita.

En arribar a les instal·lacions del campus de Barcelona, els han donat la benvinguda amb un petit esmorzar i més tard han anat al saló d’actes de la universitat amb alumnes d’altres escoles. Allà, dues noies del centre, han fet una xerrada i una breu presentació de la Universitat, i posteriorment tot l’alumnat, ha realitzat un petit joc amb l’aplicació Kahoot, activitat la qual, l’escola felicita al guanyador del joc i alumne de l’escola Padre Damián Dani Carretero el qual ha estat recompensat amb un lot de llapis i bolígrafs del campus.

Un cop acabat el joc, els alumnes han estat dividits segons les seves orientacions personals, i han estat guiats per les instal·lacions del campus amb professors del centre.

Alejandro Castillo, alumne de 2n de Batxillerat de l’escola i futur estudiant de Publicitat i Relacions Públiques, ha fet una activitat i ens diu  “ha estat una activitat molt divertida, on hem tingut la possibilitat de posar a prova la nostra creativitat dins del marketing”

L’alumnat de l’escola, ha acabat la seva visita al migdia, tots ells, han compartit les seves opinions de la Universitat. En una perspectiva general, els alumnes agraeixen sortides d’aquest estil, i demanen als seus tutors de fer-ne més, ja que són de gran importància per determinar el seu futur acadèmic personal.

Albert Ortega, 2n batx B.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »