Gràcies i Bon Nadal

Ja hem arribat al final del primer trimestre i acabem un any que, malauradament, recordarem sempre. 

Ha estat un trimestre difícil: mascareta, rentat de mans, finestres obertes, horaris d’entrada i sortida, patis separats…. Hem estat una escola menys oberta per poder ser una escola més segura. 

Ha estat possible gràcies a la feina i il·lusió de moltes persones: professorat, monitors i monitores, personal d’administració i serveis i personal de neteja i cuina. I gràcies al suport i confiança de les famílies. Però sobretot ha estat gràcies a les ganes i entusiasme dels alumnes, els herois i heroïnes de la pandèmia a l’escola.

Durant aquest trimestre s’han sentit estimats a l’escola i han pogut gaudir del seu aprenentatge. No ha estat fàcil per a ells, especialment per als que han hagut de seguir les classes des de casa, però no han perdut el somriure ni les ganes de venir al col.legi. Seguirem treballant de valent perquè així sigui durant tot el curs. 

Us desitgem un Bon Nadal i que l’any 2021 vingui carregat de salut i esperança especialment per als que heu perdut a un ésser estimat durant aquest temps.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »