Guillermo Adroher, mundialista sub-20 amb la selecció de futbol sala

Entre els dies 18-26 de novembre es va disputar a la ciutat colombiana de Valledupar el Mundial Sub-20 de Futbol Sala, reunint a les millors seleccions mundials. En aquesta competició va estar present la selecció Catalana amb un exalumne del nostre col·legi i jugador dels nostres equips sènior: Guillem Adroher.

Fa uns mesos ja vam anunciar que el combinat català s’havia proclamat campió d’Europa, i aquest cop, hem d’anunciar que ha finalitzat el Mundial com a 4a millor selecció del món. Després de més de deu dies de Campionat, el nostre jugador Guille comenta el següent:

La meva experiència en el mundial de Colòmbia ha estat, sens dubte, la millor de la meva vida esportivament parlant.

La victòria europea al febrer, ens va fer partir amb un objectiu comú: intentar arribar el més amunt possible en aquest nou repte que se’ns presentava. Aquest objectiu era inicialment fer front a la fase de grups i arribar amb posibilitats al tercer partit de la lligueta per classificar-nos als quarts de final, és a dir, classificar a Catalunya entre les 8 millors seleccions sub-20 del món.

Amb aquesta mentalitat vam embarcar rumb a Valledupar, la ciutat seu del torneig. Des del primer moment ens vam sentir molt ben acollits: la gent va ser molt amable amb nosaltres i, sobretot, l’ESPECTACULAR Coliseo Cubierto Julio Monsalvo, l’estadi seu dels enfrontaments.

Després d’un campionat impecable, tot i haver caigut a semifinals davant el favorit, vam acabar la competició en 4t lloc. L’orgull per la feina feta va ser infinit, ens havíem deixat la pell, estàvem més que orgullosos de la nostra gesta. A més, vam demostrar a les altres federacions la valentia dels catalans, per això, vam rebre moltes felicitacions.

En resum:

CATALUNYA ERA LA QUARTA MILLOR SELECCIÓ DEL MÓN!

Un fet històric per a la federació.

Aquí acaba El nostre viatge, vam tornar a Barcelona amb un somriure d’orella a orella i més que satisfets. Personalment, havia estat partícip d’una aventura realment irrepetible que va ser possible gràcies a l’oportunitat que em van donar fa 2 anys, quan vaig començar a formar part del Sènior A l’escola. Sense els meus companys d’equip i l’exigència de cada entrenament, no hagués estat possible.

 

Moltes felicitats a la selecció i especialment a tu, Guille!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »