“Historia de dos corazones” s’estrena al teatre de l’escola

El grup de teatre Kamiano estrenarà el proper 22 de novembre “Historia de dos corazones”. L’obra, escrita pel professor Xavi Molina i dirigida per l’exalumne Edgar Buenache, comptarà amb l’actuació d’integrants de tota la comunitat educativa, entre els qui es troben alumnes, exalumnes, pares i professors.

L’obra, dedicada a l’ex professor de l’escola Paco Fariñas, qui ens va deixar la setmana passada, se situa en el context següent: Amb l’esclat de la revolució francesa, el poble s’ha alçat contra el rei, la noblesa i l’Església… però a un petit poble francès, un jove Pedro somia amb ser sacerdot sense importar els perills que això pugui comportar. Mentrestant, a Poitiers, una rica comtessa comença a preocupar-se per tot el que succeeix al seu entorn…

La representació tindrà lloc el dijous dia 22 d’abril a les 20:15 al saló d’actes de l’escola i La Cantina romandrà oberta tot el vespre per a aquells qui ho desitgin. L’entrada és gratuïta i s’obrirà la possibilitat de fer donacions voluntàries que es destinaran a causes solidàries.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »