I-SOCKS. Your colour, your size.

La nostra miniempresa I-SOCKS va ser convidada el 29 de gener al primer acte de celebració del centenari de la fundació Junior Achievement que va tenir lloc a la Fundació Telefónica a Madrid. Els alumnes van repetir en anglès la presentació que havien fet a la final de la Competició Nacional el mes de juny, davant del Patronat mundial de la fundació. Va ser tot un repte per a ells i ho van saber fer amb molta il·lusió, entusiasme i esforç.
Des de l’escola volem felicitar Carlos Abati, Beatriz Aizpún, Angela Garçon i Amalia Sánchez per aquest excel·lent treball i pels seus I-SOCKS, que ja són els nostres mitjons oficials de l’uniforme escolar. Recordem que el valor afegit diferenciador d’aquests mitjons és que tenen un sistema de codificació universal per colors a la punta del peu que permet fer de manera ben àgil la classificació d’aquests després de la bugada. Amb I-SOCKS les famílies amb germans no tindranb més confusions ni baralles per errors en els mitjons, cadascú té un color que es correspon amb la seva talla. A més a més són molt còmodes ja que tenen el valor afegit d’una confecció sense costures i amb la millor composició tèxtil del mercat.
I vosaltres ja teniu els I-SOCKS per als vostres fills? Us recordem que també els podeu aconseguir a la botiga de l’escola.
I-SOCKS. Your colour, your size.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »