Infantil marxa de colònies a Mas Saiol

Ja ha  arribat el dia, estem molt nerviosos, tot serà nou per a nosaltres ja que és la primera vegada que anem de colònies.

Molt ràpid m’aixeco del llit, gairebé no esmorzo, no tinc gana i només vull arribar a l’escola.

Sortim molt puntuals cap a l’autocar, el camí es farà llarg encara que sigui molt a prop de Barcelona.

Arribem a Mas Saiol, els monitors ens donen la benvinguda i aviat ja serem “EXPLORADORS “. Anem cap a les habitacions amb les profes i els monitors, allà ens donen les explicacions de com hem de deixar les nostres coses perquè no es perdi res. Quan marxen els monitors, les professores ens indiquen on  haurem de dormir. Després anem a dinar, i a cada àpat , hi ha un grup d’ajudants per parar les taules.

Quan acabem de dinar, juguem una estona i després ens presenten la Gertrudis, un personatge que ens acompanya a l’excursió i ens ajuda a trobar pistes. Ens ho passem molt bé per la muntanya! Al cap d’una estona, tornem a la casa , berenem i fem el taller d’un rellotge de sol. Pintem uns cartrons, cadascú com vol, i aprenem com podem veure l’hora.

Ara ja toca sopar, però abans, els monitors , ens canten el menú ¡ ens preparem per fer el joc de nit , ben abrigadets ja que fa fred.

Arriba en SATURNINO, un noi que parla de planetes i de les estrelles i per acabar, organitza una DISCO i ballem una mica abans d’anar a dormir.

A rentar-nos les dents i cap al llit ¡Però aquesta nit serà molt important per la Martina, li ha caigut una dent i ,encara que no la troba, ha fet la carta a en RATOLINET PÉREZ .

Dormim com soques i al matí ja no estem cansats. La Martina, troba sota el coixí un regalet  i també a l’entrada de la casa hi ha un escrit per tots nosaltres i unes llaminadures ¡

Fem motxilles i això és un embolic, surt roba per tot arreu i no és de ningú! Finalment, tot arreglat i a esmorzar. Arriba la Gertrudis i anem a buscar el tresor.

Dinem cansats, però feliços, agafem l’autocar per tornar a casa a explicar tot el que hem gaudit durant aquests dies.

Anar de convis, ha estat una experiència genial. Hem après a conviure amb els companys de classe i també dels altres grups. A més, ens ha servit per fer-nos responsables de les nostres coses… de no perdre res , d’endreçar una mica la roba i motxilles .

També hem compartit uns moments molt divertits amb les professores: les hem vist amb PIJAMA. Fins l’any vinent a PRIMÀRIA!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »