Ja estem preparant el curs 2020-21

Un any més, seguirem oferint una gran varietat d’activitats extraescolars per al curs vinent.

A través del nostre web podeu accedir al dossier on disposeu de tota la informació de les activitats extraescolars que realitzem a l’escola. La inscripció a través del web ja està oberta i tindrem com a termini el 8 de setembre per a poder garantir l’inici de totes les activitats al mes d’octubre.

En tot moment, estarem atents a les instruccions que estableixin les autoritats per garantir la seguretat en la realització de les activitats extraescolars.

També podeu gaudir del servei de venta de llibres per al curs vinent. Podeu fer la comanda a través del nostre web, fins al 17 de juliol.

Com a novetat, si realitzeu el pagament de la comanda abans del 31 d’agost, tindreu un 5% de descompte addicional. Si us voleu acollir a aquesta modalitat, podeu  fer el pagament per transferència bancària  posant al concepte el nom de l’alumne i el número de comanda. També podeu realitzar el pagament a l’escola, de 9 a 14 h fins al 24 de juliol i del 24 al 31 d’agost,  en metàl·lic o amb targeta de crèdit. Si no us acolliu a aquesta modalitat, el cobrament es realitzarà mitjançant el rebut de l’escola els mesos d’octubre i novembre per a Infantil i Primària i novembre i desembre per a ESO i Batxillerat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »