La Marató de TV3 a l’escola

Durant aquest dilluns i dimarts, en el context de la setmana de la ciència, els alumnes de Secundària i Batxillerat de l’escola han tingut l’oportunitat de participar en les conferències que la Fundació de La Marató de TV3 ofereix cada any als centres educatius catalans.

A l’inici d’aquestes xerrades, els alumnes han vist aquest vídeo en el que diferents testimonis expliquen el seu cas i diversos experts fan una primera aproximació a la malaltia a la que es dedica La Marató. Un cop acabada la seva visualització, els alumnes han aprofundit en el seu contingut i descobert més detalls sobre com és la malaltia, el seu funcionament, el seu diagnòstic, el seu tractament i, sobretot, la prevenció i les noves línies de recerca existents.

Aquest any la malaltia protagonista de La Marató és el càncer, una malaltia molt coneguda i propera a tots. Contribuir a posar-hi fre mitjançant la investigació està a les nostres mans col·laborant aportant diners o participant a les activitats populars que es faran arreu de Catalunya. El diumenge 16 de desembre tots tenim molt a dir i a fer per fer front al càncer!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »