L’alumna de l’escola Rita Martí, Premi Extraordinari de Batxillerat

Rita Martí, exalumna de l’escola, ha estat reconeguda amb el Premi Extraordinari de Batxillerat gràcies a la seva gran trajectòria acadèmica el curs passat. La Rita s’inclou dins dels 44 alumnes de tota Catalunya que el Departament d’Ensenyament ha reconegut de manera oficial per la seva l’excel·lència en els estudis de Batxillerat.

Els Premis Extraordinaris de Batxillerat, creats l’any 1999, constitueixen el reconeixement oficial dels mèrits dels alumnes que demostren una preparació especial en aquests ensenyaments. Es concedeix un premi extraordinari per cada 1.000 alumnes o fracció superior a 500, de segon curs de batxillerat, en el curs acadèmic immediatament anterior a aquell en què se celebrin les proves. Els alumnes que reben aquest Premi poden optar al Premi Nacional de Batxillerat.

Els guanyadors quedaran exempts de les taxes universitàries durant el primer curs,  obtindran una plaça gratuïta durant el curs que ve a l’Escola Oficial d’Idiomes i una estada en un centre de recerca de referència. A més, poden optar al Premi Nacional de Batxillerat que atorga el Ministeri d’Educació entre els guanyadors de la resta de l’estat.

L’acte, que ha tingut lloc al Palau de Pedralbes, ha comptat amb l’assistència del Conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, del secretari de Polítiques Educatives, Carles Martínez, i el director general d’ESO i Batxillerat, Josep Vallcorba. Durant l’acte de lliurament, el doctor en demografia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Iñaki Permanyer, ha pronunciat una conferència sobre la recerca científica en l’àmbit social. A l’acte també ha assistit la directora de Secundària i Batxillerat de l’escola, Carolina Ramírez. La Rita ha estat una de les dues estudiants que han pronunciat un discurs durant l’acte i que ha rebut la felicitació personal del conseller Bargalló.

Recordem que, a més a més d’aquest premi, la Rita ja va ser reconeguda a finals del curs passat com l’estudiant de Barcelona amb la millor nota de la Selectivitat, amb un 9,8 de nota final.

Felicitats, Rita!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »