Lema Curs 2020-21

El proper curs 2020-21 escriurem molt, animats i motivats pel nostre lema “Escriurem el futur amb Jesús”, el qual ha sorgit de l’estudi, per part de l’Equip de Pastoral, de totes les propostes rebudes de les famílies de l’escola. La cançó que ens acompanyarà serà “Escriurem” de Miki Núñez.

I per què? Perquè hem hagut d’aturar-nos, de tancar-nos a casa sense poder veure moltes de les persones que estimem, tot demostrant que som responsables com a ciutadans.

Ens han posat una gran prova d’humanitat i, d’aquí un temps, tornarem a la normalitat, però serà una nova normalitat que encara està per escriure. I l’escriurem nosaltres.

Escriurem… sent solidaris, ajudant als que més ho necessiten.

Escriurem… sent empàtics amb els que ens envolten.

Escriurem… tenint cura, perquè hem après que no tots som tan forts com ens pensàvem i hi ha persones que necessiten més suport i protecció.

Escriurem… amb Fe, amb l’ajuda de Déu, confiant en què tots hem après i això ens ha transformat en millors persones, tal com ens demana sempre Jesús.

Escriurem… sempre, amb el record del somriure dels que ja no hi puguin ser.

Escriurem… més positius, sent molt conscients de les coses importants de la vida, d’aquelles que ens donen FELICITAT, plena i completa, perquè hem vist que en un moment tot pot canviar, i per això cal gaudir i valorar el que ens envolta.

Moltes gràcies a totes les famílies que heu participat!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »