Les convivències de Batxillerat

Els alumnes de primer vam anar de convivències a Tamariu.

Ens van sorprendre molt les instal·lacions, estaven molt bé, hi havia molts espais verds i els camps d’esports eren molt grans. Vam menjar força bé i molta quantitat. El que més ens va agradar van ser les activitats proposades pel monitoratge, ens van fer conèixer millor els nostres companys.

Vam fer activitats cooperatives, un joc de nit molt divertit, vam ballar a la discoteca i també vam tenir temps lliure. Divendres vam gaudir moltíssim de l’excursió pels penya-segats i vam ser afortunats de veure una preciosa posta de sol el dijous.

Els alumnes de segon vam agafar l’autobús el dijous al matí, i vam posar-nos en direcció a Brunyola, on vam passar dos dies molt entretinguts. A l’arribada ens van rebre els monitors de la casa i ens van explicar com funcionaria el tema de les habitacions i del menjador.

Després d’això ens van deixar una estona lliure fins a l’hora de dinar, alguns vam jugar a futbol i els altres ens vam quedar parlant. Ens va sorprendre la qualitat del menjar, estava realment molt bo, després vam fer jocs, el primer consistia a fer un recorregut amb pistes i proves pels voltants de la casa, la segona activitat era una tirolina molt alta i finalment, la tercera i la que ens va agradar més a la majoria, consistia a tir en arc.

A la nit vam fer un joc molt divertit nois contra noies, aquest consistia a fer balls, cantar cançons i altres. Va ser molt original i ens vam riure molt. Ens van deixar fins molt tard i la gent parlava, escoltava música i mirava les estrelles. L’endemà, vam tenir temps lliure i el vam aprofitar per parlar i fer les maletes.

En conclusió, creiem que les convivències són molt positives perquè no només coneixes amb més profunditat als teus companys sinó que també aprens a conviure amb ells.

Alumnes de Batxillerat

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »