L’escola acull la 2a edició del Global Yoga Congress, referència mundial de la disciplina

Global Yoga Congress 2018

L’escola ha acollit durant el darrer cap de setmana la segona edició del Global Yoga Congress (GYC) by Cacaolat Veggie, una de les principals trobades internacionals del món del ioga a Espanya. Més de 90 dels majors mestres del ioga de tot el món s’han reunit en un esdeveniment únic: es tracta d’un dels més destacats a nivell internacional en la ciutat, que consoliden Barcelona com a capital del ioga al sud de Europa.

“Per a l’escola, acollir un esdeveniment d’aquesta magnitud és rellevant. Som pioners en incorporar el ioga dins de l’horari escolar per tal de fomentar la relaxació, la bona respiració, les postures correctes i l’atenció plena. En la societat que vivim creiem que és molt important treballar aquests valors. En termes organitzatius, tenim unes instal·lacions que agraden i la situació privilegiada dins de Barcelona fomenta que iniciatives com aquesta triïn els nostres espais”, ha explicat la Chesca Marfà, directora de l’escola.

Jordi Canela, cofundador de Ioga One by DIR i fundador del GYC, també s’ha referit a l’esdeveniment com a referència. “El nostre objectiu és apropar el ioga a tots els públics amb els millors professors nacionals i internacionals. Convertir en una celebració aquesta disciplina que tants beneficis ens aporta i que cada vegada guanya més adeptes, facilitant el seu coneixement als que la desconeixen i afavorint el creixement d’aquest estil de vida tan necessari actualment a Occident “, ha dit.

El congrés, a més de classes de ioga, ha ofert classes de meditació, conferències, tallers, classes per a nens i famílies i xerrades. Els professors internacionals més reconeguts en el seu estil han estat l’ànima del congrés. Mestres de diferents llinatges que han dedicat la seva vida a explorar aquesta disciplina han compartit el seu coneixement en una única ubicació amb diferents espais. Andrei Ram, Yoshio Hama, Cristi Christensen, Jordi Canela, Ambra Barro, Fabio Filippi, Gustavo Plaza, Camilo Garcia, Simon Park, o Alexis Simon són alguns dels grans del ioga que han passat per l’escola els darrers dies.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »