L’escola, present a la First Lego League 2019

Aquest passat dissabte 16 de Febrer, es va celebrar el primer torneig classificatori de la First Lego League 2019 a la Salle, Universitat Ramon Llull. L’equip de PDSSCC format per David Naval, Jordi Garcia, Adán Domínguez i Adrià Mendiara portàvem uns mesos preparant-nos per a aquest esdeveniment, tot i això estàvem nerviosos, ja que era la primera vegada que tant els alumnes com l’entrenador participàvem.

Poc després de la cerimònia d’inauguració vam fer un breu entrenament abans de començar la primera ronda del “joc del robot”. En aquesta primera ronda vam assolir el màxim de punts als quals aspiràvem, així que ens vam poder relaxar durant la resta de l’esdeveniment.

Poc després vam exposar el nostre projecte científic que tractava sobre la possibilitat de plantar patates al planeta mart, i tot seguit vam explicar els valors que hem treballat a classe i el procés constructiu del nostre robot i la seva programació.

Durant la resta de l’esdeveniment vam estar parlant amb altres equips, mirant els seus robots en acció i analitzant les diferents estratègies emprades pels altres grups.

En conclusió, ens ho vam passar molt bé, i vam quedar molt satisfets amb la quarta posició al rànquing del joc del robot. I el més important, hem après moltes coses que no sabíem i que aplicarem en futures convocatòries.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »