L’exposició del treball més rellevant

La setmana del 16 al 22 de desembre, els alumnes de 2n de Batxillerat van haver d’enfrontar-se a una de les exposicions més importants de la seva etapa d’estudiants, el Treball de Recerca. Aquest treball, que portaven tot el curs preparant, els ha suposat molta dedicació.

Les exposicions van durar tres dies intensos, de 8 a 14:30 cada dia. El públic assistent eren els companys de 2n de batxillerat, els alumnes de 1r de batxillerat, aprenent per començar a treballar en el seu TR, i els familiars convidats per part del ponent. Després de les exposicions, d’uns 15 minuts, els ponents havien de contestar les preguntes dels membres del tribunal, format pel seu tutor o tutora de recerca i dos professors més de l’escola.

Des del punt de vista de la majoria dels alumnes, es van viure molts nervis i impaciència per exposar el que havien estat investigant durant molts mesos. “La sensació d’alliberació a l’acabar d’exposar, és una de les sensacions més agradables que he viscut mai” afirma una d’aquestes alumnes.

Tot i els nervis i el respecte que aquests joves mostraven cap a aquest treball, les exposicions van estar a un nivell molt alt, i tots ells i elles van saber defensar adequadament la recerca que van realitzar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »