Nadal solidari amb +Humans

Més Humans és una Associació jove creada a Barcelona per una antiga alumna de l’escola que va començar la seva experiència com a voluntària amb el col·legi.
El projecte +Humans sorgeix a partir de la iniciativa d’un grup de 4 joves de 18 anys amb ganes de canviar les coses, de lluitar contra les injustícies i d’implicar-se en la construcció d’una ciutat més solidària. A la seva pàgina web teniu tota la informació.
A la Campanya de Nadal d’enguany hem col·laborat amb aquesta Associació recollint sucs i regals per a la gent del carrer. El divendres abans del dia de Nadal unes quantes alumnes de 1r de Batxillerat van anar a repartir galetes, bombons, sucs i sobre tot els regals com guants, bufandes, mantes, molt necessaris contra el fred! Gràcies a tots els alumnes del col.legi per portar tots els regals i sucs per al sopar ambulant. Més de 20 voluntaris van participar en un dels millors repartiments de +Humans a les persones sense llar que es van trobar. Passar el Nadal al carrer és molt dur i gràcies a la nostra col.laboració aquest serà una mica millor.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »