Obert el període de matriculació per al Batxillerat Dual

El període de matriculació per al Batxillerat Dual ja està obert. Tot els qui busquin una formació internacional, des de l’escola oferim la doble titulació de batxillerat dual americà. En línia amb el que hem implementat els darrers cursos, el proper curs 2019-2020, el programa de doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà per a alumnes a partir de 3r d’ESO, es podrá tornar a cursa a l’escola.

Els alumnes que cursin aquest diploma dual podran estar matriculats a l’escola i simultàniament en un High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa es realitza online i els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits nord-americans, que, juntament amb la convalidació dels seus estudis a l’escola, podran aconseguir, a més de la titulació obtinguda a l’escola, la titulació nord-americana de High School.

La doble titulació té per missió potenciar el batxillerat i aprofundir el multilingüisme. La formació està avalada per l’Academica Corporation, la principal institució de gestió educativa dels Estats Units i líder en educació virtual, amb més de 180 escoles, més de 100.000 alumnes presencials i 10.000 de virtuals. El període de matriculació està habilitat fins al proper dia 15 de juny.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »