Organitzem el Concert Solidari per Tondisa Ebale

Un any més, l’escola organitzarà el Concert Solidari per Tondisa Ebale. Tondisa Ebale és un Centre de formació Popular que té la Congregació de l’escola a Kinshasa, a la República Democràtica del Congo. Com cada any necessiten la nostra col·laboració per seguir mantenint els tallers, aules, dormitoris i altres serveis que necessiten per seguir atenent el màxim de persones. Un any més compten amb el recolzament solidari i generós de la Comunitat Educativa del nostre col·legi.

Des de fa molts anys l’escola aposta per una educació musical de qualitat, alumnes tant de música curricular com extraescolar porten setmanes, amb les seves mestres, preparant la seva actuació.

Per això, s’ha convidat a tota l’escola a col·laborar, assistint al concert que tindrà lloc el divendres 31 de maig a la Sala d’Actes de l’escola. Les entrades ja es poden comprar a la secretaria de l’escola. El preu de cada entrada és de 10€ i tots els diners recaptats són per a Tondisa Ebale.

Durant tota la tarda es podrà gaudir de la cafeteria solidària gestionada per l’AMPA de l’escola. Aquells que no puguin assistir al Concert podran col·laborar amb una aportació a la fila zero que es pot trobar a la recepció de l’escola.

Durant tot el curs els alumnes d’Art and Crafts de Primària han el·laborat productes Handmade per a la Fira Artesanal que també tindrà lloc el proper 31 de maig. Tots els diners recaptats de la venda serán per a Tondisa Ebale.

Entre tots podem fer possible un any més que la nostra solidaritat i generositat arribin fins a un país i uns germans que estan patint molt. Només si reben una bona formació podran millorar la seva situació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »