P1 i P2 adaptats a l’escola

Ja fa una mica més de 4 mesos que va arrencar el primer curs complet de la Llar d’infants Padre Damian.

Els inicis, com a totes les llars, no van ser fàcils, però els nostres petits i petites van superar el període de familiarització en poc temps.

A la nostra Llar tenim un objectiu, que els nens sentin l’escola com casa seva, que se sentin estimats i valorats i siguin feliços amb nosaltres.

En aquests mesos, han après a moure’s pels espais, primer a la seva classe, la dels companys de Llar (P1 i P2) i els patis i mica en mica han anat obrint l’horitzó i ja gaudeixen de l’atelier i coneixen a totes les mestres de l’etapa d’infantil.

“Quina tranquil·litat! Saber que el curs vinent ja tenen l’adaptació a l’escola feta!” – ens deia una família que gaudeix de portar tots els seus fills al mateix centre educatiu.

Al Col·legi Padre Damián donem molta importància al protagonisme de l’alumne del seu propi aprenentatge, a la figura del mestre com a guia, acompanyant i potenciant les seves habilitats. Per ajudar a cada infant a assolir/desenvolupar el màxim les seves capacitats, així que poder iniciar aquesta feina amb els nens en edats tan importants com 1 i 2 anys ens omple d’orgull i responsabilitat.

Manipular, descobrir, crear, provar, expressar-se amb i en tots els sentits, acollir-los des de bebès en la nostra gran família, enamorats dels “nostres petits i petites de la casa”.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »