Participem al programa Connect-US

Dimarts 13 de novembre, en el marc de les activitats de la Setmana de la Ciència, els alumnes de biologia de 1r i 2n de batxillerat van participar a la xerrada “Rewriting Humanity. Genome Engineering and Regeneration” de la mà del neurobiòleg nordamericà Michael Pineda.
D’aquesta manerea, el col·legi participa en el programa Connect-US que ofereix el Consulat dels Estats Units a Barcelona per a promoure el coneixement del país, llengua, societat, història i valors dels Estats Units entre els estudiants del nostre país.
Pineda ha treballat en el reconegut MIT (Massachusetts Institute of Technology) i també al Weill Cornell Medical College. En l’actualitat treballa al Centre de Regulació del Genoma de Barcelona (Hospital del Mar) dins del programa d’investigació Fulbright Research.
Gràcies a la xerrada els alumnes de Batxillerat van aprofundir en els seus coneixements del genoma humà i van poder dialogar amb un investigador en actiu sobre els dilemes que plantegen els nous avenços científics. A la vegada, van conèixer un referent que els pot ajudar a enfocar els seus futurs estudis i carreres professionals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »