Participem al Programa Explainers

Un curs més els nostres alumnes han estat seleccionats per participar de la primera convocatòria del curs en el Programa Explainers. Aquesta iniciativa neix des de Cosmocaixa amb la voluntat de potenciar en els alumnes de secundària i batxillerat la vocació científica a l’hora que pretèn desesenvolupar tot un seguit de competències. 
 
Per als Explainers, participar en el programa significa compromís amb un projecte, motivació i capacitat d’adaptació al canvi; compartir coneixement, aprendre acadèmicament i personalment, entusiasmar-se per la ciència; adquirir experiència i comunicar-se i ser creatiu.
 
Els Explainers reben una sòlida formació per afrontar el repte de respondre les preguntes dels visitants dels diversos centres que hi participen, amb rigor i professionalitat.  Hi col·laboren: equip educatiu de CosmoCaixa i de l’Àrea de Divulgació científica de l’Obra Social “la Caixa”, ESIC, La Salle, IQS i EUSS. Una vegada els Explainers reben les eines formatives necessàries, han d’explicar la ciència amb les seves paraules 3 hores a la setmana durant 6 setmanes. 
 
Cada curs els alumnes seleccionats manifesten la seva excel·lent experiència i recomanen als seus companys que s’engresquin a participar-hi. Des de l’escola valorem molt positivament aquesta iniciativa. Felicitem els participants de la convocatòria d’enguany.
Eli López 
Oscar Fernández de Quincoces
Miguel Vilalta
Inés Subirachs
Pablo Fornt
Aitor da Rocha

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »