Per què fem Ioga a l’escola?

La realitat a la qual vivim ens porta a tots, a viure en constant moviment, envoltats d’estímuls que ens fan reaccionar de manera immediata i que fan que la nostra ment i el nostre cos estiguin sempre alerta, és aquesta una de les raons per les quals a l’escola vam decidir incorporar el ioga a les nostres aules.

Entenent aquest, com una pràctica integral on el cos la ment i la reflexió (espiritualitat) s’uneixen per donar pas a molts beneficis que ens ajuden en el nostre dia a dia.

Hem comprovat, que controlant la nostra respiració, som ca   paços de concentrar-nos, calmar-nos focalitzar-nos canviar el nostre estat anímic i mantenir-nos presents a cada moment, estant a l’aquí i a l’ara. Si som capaços de controlar la respiració, serem capaços de controlar la nostra ment.

 

I partint d’aquí i exercitant el nostre cos aportem altres beneficis físics com ara la flexibilitat, la coordinació, la força, activem el sistema immunològic, etc… en definitiva ens trobem bé i això fa que ens enfrontem a la vida des d’una vessant més positiva.

Són tants els beneficis que trobem en l’aplicació d’aquesta pràctica holística, que no només està integrada dins l’aula, sinó que professors i pares practiquem setmanalment ioga amb una especialista per poder gaudir d’aquesta disciplina i cuidar-nos per poder donar als nostres alumnes i el nostre entorn, el millor de nosaltres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »