Premis Extraordinaris de Batxillerat 2019

Des de l’escola volem felicitar a la nostra alumna de 2n de Batxillerat  del curs passat, Valentina Romeu, que, a més de guanyar una Menció a les proves de les PAU per una nota superior a 9, ha guanyat un dels 43 Premis Extraordinaris de Batxillerat.

Entre les accions que els centres disposen per potenciar l’excel·lència dels alumnes, es troben els Premis Extraordinaris de Batxillerat per a tots els alumnes que tinguin una nota final de batxillerat igual o superior a 8’75.

Per al col·legi és un privilegi tenir cada any alumnes que es poden presentar a aquests Premis, ja que es tracta d’un reconeixement de la qualitat en els ensenyaments que impartim. També és un reconeixement per als alumnes que hi opten i que poden ser guardonats. Igualment, és important per a les famílies, que veuen en nosaltres un referent d’estímul de l’excel·lència acadèmica.

Continuem en l’acció compartida Famílies-Escola per aconseguir que els nostres alumnes quan acabin els seus estudis amb nosaltres desenvolupin al màxim els seus talents per ser persones excel·lents en tots els sentits.

Moltes felicitats Valentina!!¡

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »