¿Quiénes Somos?, primera finalista del concurs de Miniempreses de Catalunya de Junior Achievement

Carla Trallero, Barcelona

El passat 5 de Març, el comitè avaluador de Júnior Achievement va fer arribar a les escoles concursants els 20 equips finalistes de la VII Competició Catalana de Miniempreses. La miniempresa ¿Quiénes somos? del Colegi Padre Damián SS. CC. ha quedat classificada com primera finalista.

¿Quiénes somos? és una miniempresa formada per cinc alumnes emprenedores de primer de Batxillerat: Marina Sisay, Irene García, Inés Calzada, Carlota Rovira i Carla Trallero. La idea principal va sorgir arran de la inspiració per l’anunci d’Ikea del darrer Nadal 2018. El nostre objectiu principal ha sigut llançar un producte amb la finalitat de millorar els vincles familiars, augmentar la comunicació entre la família i ajudar a desconnectar de la tecnologia per tal d’apropar-nos als més estimats. Per aconseguir aquest propòsit, hem dissenyat un joc amb un sistema de preguntes les quals estan relacionades amb diferents aspectes de la vida de cada persona, com per exemple el passat, present, treball/estudis, futur i amor. Amb això volem generar un espai on desconnectar dels mòbils per tal de conèixer més profundament a les persones que ens envolten en el dia a dia.

El nostre producte és un joc de taula en el que dins d’una bossa de cotó hi trobem, juntament amb les normes, el material necessari per jugar. L’objectiu d’aquest joc no és competir per guanyar punts sinó trobar espais per a que tots els jugadors parlin, es coneguin i s’escoltin per millorar la qualitat de les relacions familiars, a la vegada que es generen diferents sentiments entre ells.

Una de les novetats del nostre producte és la idea de deixar tots els mòbils dels jugadors dins de la bossa per tal de desconnectar dels dispositius i així només centrar-nos en el joc.

Una de les parts que vam enviar a la competició és el Vídeo Pitch on el nostre objectiu ha estat captar l’atenció dels qui el veien per tal de fer-los reflexionar i convèncer de que el nostre producte és la solució. En aquest hem posat part del vídeo de l’anunci d’Ikea, que com he dit abans, ha sigut la nostra font d’inspiració.

Vídeo Pitch: https://youtu.be/qzHd4BSj-Bc

Pàgina web: https://sites.google.com/view/quieenessomos/qui%C3%A9nes-somos

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »