RCLOUZ entre les 20 finalistes de la VIII Competició Catalana de Miniempreses de Junior Achievement

La miniempresa RCLOUZ de 1r de Batxillerat, dedicada a la venda i assessorament d’imatge amb roba de segona mà per a joves, ha quedat entre les 20 finalistes per a participar en la VIII Competició Catalana de Miniempreses organitzada per la Fundació Junior Achievement.

Felicitem a la Neus Montoya, Martina Parera, Camila Schmitz i Carles Forner i els desitgem molta sort en la fira i defensa del seu projecte els propers 24 i 26 de març!

La sostenibilitat i un planeta millor l’eix de les miniempreses d’enguany.

RCLOUZ és un una de les deu miniempreses que actualment estan en funcionament en el marc del projecte Miniempreses de 1r de Batxillerat en la matèria d’Economia de l’Empresa.

Aquest any la majoria de les empreses han vist en l’emergència climàtica el problema a solucionar amb els seus projectes.

Ens agradaria destacar altres empreses com GreenMood, que proposa reptes sostenibles cada setmana per ajudar a la conscienciació de la necessitat d’un canvi d’hàbits.

La  miniempresa WrapIt que ha dissenyat un atractiu i pràctic portaliments rectangular amb materials lliures de BPA o OrganiBags que comercialitza bosses de cotó orgànic per anar a fer la compra al supermercat.

ProjectFeelings ens proposa revendre les samarretes dels nostres equips d’esport preferits i amb el benefici, finançar projectes de l’Hospital Sant Joan de Déu.

En la línia d’afavorir els hàbits saludables, la miniempresa Moonchies ofereix els divendres berenars artesanals fets amb ingredients alternatius. Properament, la miniempresa Wonderland Party inaugurarà el seu servei d’animació de festes.

També per aquells més aficionats a la música, trobaran en KORICE shop l’opció de trobar una funda atractiva per als seus airpods i en Fratello, unes dessuadores dissenyades per transmetre valors de germanor.

Finalment, destaquem també una iniciativa per millorar un servei de la comunitat educativa que és la miniempresa LOFO, que gestiona els objectes perduts de l’escola.

Estem segurs que seran projectes que promouran unes oportunitats d’aprenentatge vivencials i significatives!

Endavant!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »