Seminari de Prevenció ciber-addiccions

L’addicció a les pantalles és un greu problema que afecta no només a la sociabilitat dels nostres fills sinó que també té impacte en el seu rendiment escolar.

El 20% dels adolescents són addictes a internet o a les xarxes socials, una addicció que compromet el seu futur, de fet, el vamping (la distorsió del descans degut a la tecnologia) és ja un dels principals motius d’abandonament escolar.

És evident que necessitem noves capacitats per afrontar aquest repte i som conscients de les dificultats (de coneixement i tècniques) que suposa per molts de vosaltres endinsar-vos en administrar l’ús de les pantalles a casa.

Per tot això, des de l’AMPA del centre, hem organitzat un seminari presencial sobre  prevenció de les ciber-addiccions pel proper dimecres 5 de juny a les 19h on els assistents aprendreu a:

  • Fins 30 eines i estratègies per evitar l’addicció a les pantalles
  • Administrar a definir límits de temps d’ús i defensar-los
  • Protegir als vostres fills de continguts danyins
  • Eines contra el ciberassetjament

El seminari, a càrreg de @cibersaludables, es complementa amb l’accés a un curs on-line amb els video-tutorials per implementar a casa les eines i estratègies contra la ciber-addiccions.

Ara que l’estiu el tenim a tocar, volem que les hores de lleure dels nostres fills i filles estiguin orientades a tasques creatives, constructives i positives pel seu creixement i que això sigui compatible amb un ús racional i lúdic de la tecnologia.

Us hi esperem!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »