Som escola solidària

El segon trimestre d’aquest curs hem col·laborat en diferents campanyes solidàries.

 

La primera campanya que vam participar va ser la de Mans unides que, sota el lema “Quien más sufre el maltrato al planeta no eres tú.”, vol lluitar per un planeta sostenible i contra la pobresa i la cura del medi ambient, la nostra «casa comuna».

Per això Mans Unides promou una cultura ecològica que eduqui en les conseqüències del canvi climàtic. La recaptació d’aquesta campanya va ser de 1.274,86 €

 

La Xocolatada Solidària és una iniciativa de l’Hospital Sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil, que convida a organitzar una xocolatada a les escoles, empreses o entitats per recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia a l’Hospital Sant Joan de Déu, coincidint amb el 15 de febrer, Dia Internacional del Càncer Infantil.

Amb el lema Taca’t pel càncer infantil!, el divendres de carnestoltes, a la tarda, l’escola va fer la seva tercera xocolatada al pati de Primària 1 on van participar tots els nens d’Infantil i Primària i es va recaptar 940,69€!

 

La Magic Line de l’Hospital Sant Joan de Déu, amb el lema Caminar transforma, convida a tothom que vulgui a caminar per Barcelona per una causa solidària, enguany es caminava per les persones en situació de risc.

L’escola, mitjançant l’Acció Social, ha participat de dues formes diferents.

Els alumnes van convidar a una part del professorat a participar, fent grups i una aportació en forma de donatiu. Dos grups formats amb els professors van sortir de les fonts de Montjuïc per fer 10Km caminant en família. I al final del recorregut ens esperaven un grup de voluntaris, format pels nostres alumnes de Batxillerat, que segellaven la penúltima etapa de la Magic Line.

Els dos equips que van participar caminant van superar el seu repte solidari on van recaptar 1.325€!

Moltes gràcies a tots vosaltres per  fer aquesta escola una mica més solidària amb el Tercer i Quart món!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »