Treballem per a un món més sostenible

Des de fa molts anys el col·legi forma part d’Escoles més sotenibles, un projecte en el qual famílies, alumnes i mestres estan implicats. A Primer es treballa el tema de les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar. Els nens i nenes aprenen a dur a terme la recollida selectiva de residus i descobreixen que, a més de reciclar, podem reduir els residus que produïm reutilitzant abans de llençar-los definitivament al contenidor.
El passat 14 de novembre, els alumnes de 1r de primària van anar a visitar el “Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme“. Després de veure el video de presentació, es van posar un casc i una armilla i van anar a fer un recorregut per la planta de residus. Allà van poder observar com es van separant tots els residus que llencem al contenidor gris (rebuig). Tot allò que no es pot ni reutlilitzar ni reciclar es crema en uns grans forns per reduir-ho. Després van anar a dinar a la platja i van gaudir d’una estona d’esbarjo buscant petxines i fen carreres a la sorra.
Com per a nosaltres és molt important que els nostres alumnes siguin sostenibles, estiguin compromesos amb el medi ambient i tinguin cura del planeta, es treballa aquesta competència a tots els cursos de manera vivencial.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »