Tret de sortida al PROJECTE COMPARTIM!

Des de l’escola confiem plenament en el potencial de l’aprenentatge entre iguals. Per aquest motiu, dins del projecte EDUCAP “Eduquem, Compartim i Aprenem Plegats”, un projecte transversal del centre lligat al Pla d’Acció Tutorial (PAT), s’engloben diferents projectes i un d’ells és el “Projecte Compartim”.

Es tracta d’una iniciativa que va començar durant el curs 16-17 i que hem seguit curs rere curs. En el marc d’aquest projecte, s’estableixen aparellaments d’alumnes de diferents cursos de l’ESO i batxillerat amb l’objectiu de promoure la cohesió i l’aprenentatge entre ells. D’aquesta manera, 2n de batxillerat apadrina  4t ESO, 1r batxillerat apadrina 2n ESO i 3r ESO , 1r ESO. Prenent com a referència i com a finalitat l’aprenentatge entre iguals, aquest projecte es materialitza en una sèrie de trobades puntuals al llarg del curs en les quals els alumnes, a través de diverses dinàmiques, comparteixen les seves preocupacions, els seus objectius, compromisos i propòsits.

A finals de novembre hem donat el tret de sortida a aquest projecte mitjançant una primera trobada en què, després de jugar, per gaudir d’un primer contacte entre padrins i apadrinats, s’han establert els aparellaments i s’han contestat preguntes com quines serien les vacances ideals, amb quins 3 adjectius es definiria cadascú, què s’emportarien a una illa deserta o si cadascú fos un eslògan, quin eslògan seria.  Després d’aquesta trobada, n’hi haurà més al llarg de l’any! Agraïm la col·laboració d’alguns alumnes de 2n d’ESO per dissenyar aquesta sessió!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »