V Fira de Miniempreses del Col·legi Padre Damián SSCC

El dimecres 19 de maig vàrem celebrar la V Fira de Miniempreses del Col·legi Padre Damián SSCC. Enguany els alumnes d’Economia de l’Empresa de 1r de Batxillerat han participat en el Programa Miniempreses de la fundació americana Junior Achievement

Amb l’organització de la Fira els alumnes tenen l’oportunitat d’exposar els seus productes/serveis i vendre’ls, així com també explicar al jurat i alumnes d’altres cursos d’ESO el seu projecte empresarial.

Volem aprofitar aquestes línies per agrair la tasca dels membres del jurat, que ajudaran a definir els premis que s’atorgaran el 7 de juny després del Tribunal de Miniempreses, en què els alumnes faran la presentació de resultats.

Moltes gràcies a la Sra. Nieves Blanco, el Sr. Elias Adroher, el Sr. Javier Salom i el Sr. Joan Paradell per la seva col·laboració i implicació en tot moment. Els alumnes van agrair molt les seves orientacions i consells de millora.

Finalment, volem tenir un agraïment ben especial per a la Fundació Junior Achievement. El seu programa Miniempreses facilita un aprenentatge vivencial, totalment real del món empresarial, basat clarament en la consolidació de competències i coneixements. Els alumnes s’han vist engrescats des del primer dia amb el projecte i han treballat de manera cooperativa amb una assignació de rols amb responsabilitats ben delimitades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »