Visita a la UIC

Per Laura Maldonado

Visita a la Universitat Internacional de Catalunya dels alumnes de 2n de Batxillerat.

El dia 1 de març, els alumnes de 2n de Batxillerat van visitar la Universitat Internacional de Catalunya. La UIC és una universitat privada de Catalunya, distribuïda en dos campus, a Barcelona i a Sant Cugat. Actualment imparteixen estudis de 14 titulacions de grau i 12 màsters oficials de diferents àmbits, des de medicina fins a dret, i, com a novetat, han començat també a impartir el grau de psicologia.

La visita a la Universitat Internacional de Catalunya va ser molt profitosa, ja que, no només van poder veure les instal·lacions i els van explicar qüestions més pràctiques com el procés d’admissió, sinó que van organitzar uns tallers  dedicats a diferents graus. En aquests tallers, intentaven que els estudiants poguessin viure de primera mà l’experiència de cursar aquell grau al qual estava dedicat el taller.

Pels alumnes de 2n de Batxillerat, la sortida va ser de gran utilitat. Van poder conèixer la UIC i informar-se sobre els graus que ofereixen i d’aquesta manera, anar pensant ja en l’elecció que hauran de dur a terme d’aquí a uns mesos, el grau i la universitat que volen estudiar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »