La nostra Política de Qualitat: cerca constant de l'Excel·lència

ISO 9001
ISO 9001
EFQM500+
EFQM500+

Des del dia 10 de desembre de 2010,  l'escola té atorgada la certificació EFQM +500.
Certificació validada per la “Fundación Europea para la Gestión de la Calidad” amb seu a Bèlgica  l'EFQM AMB AVALUACIÓ 500+ (EUROPEAN FOUNDATION FOR QUALITY MANAGEMENT). Al desembre de 2016 vam rebre la darrera certificació.
Aquesta avaluació ens posa al capdavant  de la Gestió de la Qualitat en centres escolars i de l’educació a Catalunya ja que vam ser un dels primers centres en accedir-hi a aquest reconeixement  (52 escoles a Espanya).  També vàrem ser pioners en certificació UNE – EN- ISO 9001: 2008 i ara continuem en aquesta línia de treball que vam iniciar l'any 2003. És un fet realment singular el que una escola aposti de manera tan decidida per la gestió de la qualitat. Cada tres anys elaborem el Pla Estratègic que sorgeix de l'avaluació anual per part d’alumnes, personal i famílies dea nostra acció educativa. Cada any passem una auditoría interna i cada dos anys una auditoría externa de certificació.
Aquesta gestió de la qualitat, en altres països que són referència nostra i on l’educació està més valorada, és un signe de bona salut de l’ensenyament. No només representa reconeixement educatiu i social, sinó que té associades més ajudes econòmiques per a les escoles que inverteixen més en gestió i en formació.
Aquí no s'acaba la feina. La Gestió de la Qualitat ja forma part de la vida de la nostra escola i volem continuar treballant per millorar cada dia amb esperança i il·lusió, per donar als vostres fills i a vosaltres el millor del que som i tenim. Comptem amb tots per continuar treballant per l'Educació i aconseguir que els vostres fills i filles desenvolupin al màxim els seus talents i siguin feliços.

 

Traduir »