A l'escola som especialment sensibles amb la conciliació familiar, perquè som conscients de com s'organitzen la majoria d'horaris laborals i, per tant, de la realitat que viuen avui dia moltes famílies. Per ajudar a fer compatibles aquests horaris amb els escolars i convertir-nos així en còmplices de tots aquells que, tot i aquesta situació, prioritzin portar els seus fills a la nostra, oferim un servei d'acollida GRATUÏT perquè l'alumne pugui entrar més d'hora o sortir més tard de l'horari lectiu.

Per tant, els alumnes que ho desitgin estaran atesos de 8.00 a 9.00 hores i de 17.00 a 18.30 hores.

Durant aquest temps, els alumnes poden jugar, fer els deures, classes de reforç o activitats extraescolars.

L’escola ofereix un servei de menjador amb cuina pròpia i menús elaborat sota la supervisió d’un nutricionista. Els encarregats de vigilar el menjador són els mateixos professors. El Col·legi Padre Damián Sagrados Corazones disposa de cuina pròpia de 180 metres quadrats a Avinguda Vallvidrera 10 i el menjar s’elabora diàriament a les nostres instal·lacions. Els servei de cuina està a càrrec d’Alcesa, prestigiosa empresa de restauració. Els menús s’elaboren de comú acord entre la direcció del Col·legi Padre Damián Sagrados Corazones i Alcesa. A més, els nens que es queden a dinar disposen d'una estona d'esbarjo en la que l'escola proporciona diversos jocs i espais on seguir desenvolupant les seves capacitats així com una àmplia oferta d'activitats extraescolars.
Dins del nostre projecte educatiu és fonamental l'Educació per a la Salut. Per això, el col·legi compta amb un servei d’infermeria que funciona a càrrec d’una Infermera Diplomada. També tenim un programa de formació en Primers Auxilis dirigit a professors, alumnes i famílies. Aquest servei dona gran importància a l’atenció dels «Primers auxilis» en tots aquells accidents (grans o petits) que es produeixen en el centre.
Servei de restauració extern que ofereix servei de cafeteria i entrepans.
 • Els nens d'Educació Primària i Secundària poden anar a comprar l'esmorzar.
 • Els nens de Batxillerat poden esmorzar i dinar.
 • Els nens de Secundària que porten el dinar en una carmanyola poden fer servir les taules de la cantina per dinar.
 • Ofereix entrepans, begudes i dinars a pares, mares i familiars de l'escola.
 • Es poden celebrar festes d'aniversari.
Més informació: cantina@padredamiansscc.net Horari:    8:30-19:00h
A l’actualitat, l’escola disposa de set rutes d’autocar:
 • Barcelona (Chavi Tours).
 • Sant Feliu de Llobregat (Chavi Tours).
 • Sant Just (Chavi Tours).
 • Esplugues (Chavi Tours).
 • Sant Joan d’Espí (Chavi Tours).
 • El Prat de Llobregat (Chavi Tours).
 • El Prat de Llobregat (GuinBus).
 • Sant Cugat del Vallès (Aisamar).
En cas de necessitat concreta d’alguna família, l’escola està a disposició per poder buscar rutes alternatives que cobreixin tot el territori sol·licitat.

uniformesTots els alumnes del col·legi d’educació Infantil, Primària i ESO han de dur l’uniforme de l’escola i per a les classes d’educació física l’uniforme d’esport.

La venda d’uniformes és un servei que ofereix l’escola i es fa al mateix col·legi. Les comandes es poden realitzar per e-mail (uniformes@padredamiansscc.net), a la recepció de l’escola o per telèfon (932031274). Les comandes es podran recollir a la recepció o se li entregaran directament a l’alumne. El pagament es pot fer a la mateixa recepció de l’escola en efectiu o amb targeta de crèdit.

L'horari de venda d'uniformes és de dilluns a divendres de 8:30 a 10:00 i de 15:00 a 17:00 a la recepció de l'escola.

Per poder fer la compra de les equipacions esportives d'extraescolars feu clic aquí.

Aprofitem per recordar-vos la normativa de l’uniforme escolar que teniu a l’agenda. L’ús de l’uniforme complet és obligatori per a tots els alumnes d’Educació Infantil, Primària i ESO i consta de: polo blanc de màniga curta o llarga, jersei o jaqueta granats, faldilla o pantaló gris, mitjons, leotards o mitges granats. El calçat ha de ser de color blau marí o negre. Els alumnes d’Infantil i Primària també han de portar bata. Totes les peces de roba han d’anar degudament marcades.


Un dels trets més caracterísitcs de la nostra escola és l’atenció personalitzada de cada un dels nostres alumnes i les seves famílies. Oferim a tots els nostres alumnes acompanyament personal perquè desenvolupin el màxim els seus talents i siguin excel.lents de si mateixos. Des de ben petits, treballem les emocions i la seva gestió a través del programa de Disciplina Positiva. Ensenyem els alumnes a expressar les seves emocions i a gestionar els conflictes a través del carinyo i el respecte. Els tutors i professors comptem amb l’ajuda del Equip d’Atenció a la Diversitat que ens ajuda a desenvolupar els talents dels nostres alumnes.

L'Equip d’Atenció a la Diversitat s'encarrega d'establir mesures educatives generals i específiques adaptades a les necessitats d'aquells alumnes que ho necessitin, amb la finalitat que tots els alumnes puguin aconseguir el seu màxim desenvolupament personal, intel·lectual, social i emocional, així com els objectius acadèmics establerts amb caràcter general i extraordinari.
Els pares o els professors poden realitzar una sol·licitud, tant per a reforç com per a la gestió d’una situació emocional. L’equip valora els alumnes que ho sol·liciten i elabora una proposta d'intervenció, sense realitzar cap diagnòstics, sinó un treball de detecció. En cas pertinent, es facilita la comunicació amb els professionals externs a l'escola i en tot el procés, els pares tenen accés a reunions conjuntes amb el tutor de l’alumne i psicòleg del centre.
L'EAD també, informa, explica i supervisa les adaptacions metodològiques i els plans individualitzats juntament amb el tutor/a i els professors. D’aquesta manera, orienta, proposa i facilita material segons sorgeixin necessitats generals relacionades amb l'àmbit psicopedagògic o psicològic. Dins l'escola existeixen protocols d'intervenció amb els alumnes amb necessitats educatives.
Els alumnes amb altes capacitats estan contemplats en el Pla d'excel·lència de l’escola que promociona els talents dels alumnes, així com promou el benestar social, emocional i intel·lectual d'aquests alumnes.
Per altra banda, l'escola també compta amb un servei de logopèdia intern per als alumnes d'infantil i de la primera etapa de primària.

Traduir »