Avui en dia la necessitat d’acreditar el nivell d’anglès és molt present a la nostra societat. Per accedir a una oferta laboral, obtenir un títol universitari o sol·licitar un programa Erasmus, per exemple, ja es sol demanar un nivell d’anglès B2. La nostra escola vol facilitar el procés d’obtenció d’aquesta titulació amb la oferta de l’examen de certificació d’anglès del segle XXI: Oxford Test
Oxford Test és un examen de certificació de la competència general en anglès desenvolupat per Oxford University Press. Per què és l’examen d’anglès del segle XXI?
  • L’examen és 100% online i disponible els 365 dies de l’any.
  • En només 2 hores, s’avaluen les quatre destreses: reading, listening, speaking i writing.
  • Les activitats de l’examen avaluen el llenguatge habitual de la vida real en àmbits socials laborals i acadèmics, com ara saber deixar un missatge en un contestador o saber respondre a un correu electrònic.
  • L’examen fa servir metodologia adaptativa als mòduls de listening i reading, de manera que les noves preguntes s’adapten al nivell de les respostes que l’examinat va donant. D’aquesta manera s’obtenen exàmens personalitzats i amb resultats molt més precisos.
  • En uns 14 dies, l’examinat obtindrà el seu informe (Report Card) de nivell A2, B1 o B2. Els nivells es corresponen al Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECR). Si l’examinat vol millorar el seu nivell en algun dels mòduls, pot presentar-se de nou a aquest apartat i el seu resultat s’actualitzarà de manera automàtica.
L’Oxford Test of English destaca principalment per la seva qualitat i meticulositat, com també per la flexibilitat i la seguretat que proporciona. L’examen ha sigut reconegut formalment pel Ministeri d’Educació i universitats espanyoles i catalanes. Cal destacar també que el cost de l’examen és significativament inferior al d’altres exàmens de certificació d’anglès disponibles al mercat.
Si en voleu més informació, podeu visitar la pàgina oficial de l’Oxford Test. Mitjançant aquest enllaç podreu accedir també a una demo de l’examen.
El col·legi Padre Damián va ser un dels primers centres examinadors autoritzats a Espanya, i ofereix examinar tant alumnes com qualsevol persona externa al centre.
Per a més informació sobre dates de convocatòries i condicions, ompliu el següent formulari:

Traduir »