Ens complau comunicar-vos que ens han certificat com a Centre Examinador de l’Oxford Test of English. Aquest nou pas ens permet seguir avançant com a Escola Multilingüe. A continuació us deixem un fragment de la carta que ens han enviat d’Oxford University Press:

“És un veritable plaer dirigir-me a vostè. Per donar-li la benvinguda a la nova xarxa de Centres Examinadors de l’Oxford Test of English a Espanya, i estendre-a més la meva més càlida enhorabona per entrar a formar part d’aquest distingit col·lectiu. OUP ha seleccionat al seu centre per convertir-se en Centre Examinador d’Oxford per la seva qualitat, esperit emprenedor i renom.

Oxford University Press, com a part de la Universitat d’Oxford, promou i dóna suport als objectius de la universitat d’excel·lència en la investigació, l’educació i l’aprenentatge a través de la seva activitat editorial a tot el món. L’Oxford Test of English (OTE), avalat per la Universitat d’Oxford, és una prova d’avaluació externa de la més alta qualitat i fiabilitat i, per tant, un bon exponent d’aquesta gran missió que persegueix la nostra editorial. Com a Centre Examinador d’Oxford, el seu centre esdevé un actor clau del llançament de l’Oxford Test of English, per al qual augurem un enorme èxit en els propers anys.”

Traduir »