És el moment de sentir ben alt la veu del nostre col·legi. Explicar a tothom quina és la finalitat de la nostra educació, les nostres inquietuds, els nostres reptes. Un camí que pren forma en el projecte educatiu VEUS i on totes les veus dels que formem part de la nostra comunitat educativa són importants i imprescindibles.

• La veu dels alumnes, ells són els protagonistes.
• La veu dels professors, exemples a seguir i guies en l’educació.
• La veu de les famílies, partícips del projecte i de la vida al centre.
• La veu de la comunitat per poder viure connectat amb l’actualitat.

VEUS significa educar més enllà de l’àmbit acadèmic. Per això, al nostre col·legi, una escola concertada i cristiana que pertany a la Congregació dels Sagrats Cors, acompanyem els alumnes en el seu creixement personal per tal que desenvolupin les competències descrites al nostre perfil de l’alumne.
No sabem com serà el món que es trobaran d’aquí a uns anys, però sí que tenim clar que en aquest món serà important que cadascú es conegui i identifiqui com és, què li agrada, quins són els seus talents, quins són els seus somnis i com vol que sigui la societat de la qual forma part. És fonamental que aquesta reflexió vingui acompanyada de la capacitat d’adaptar-se als canvis, de superar-se, de transformar els reptes en oportunitats i, sobretot, de reflexionar tant en l’aprenentatge com en les pròpies vivències per esdevenir un agent actiu, implicat i responsable que analitza l’entorn i treballa per fer-lo millor tot seguint el model compromès de Jesús.
Els ciutadans del demà són els alumnes d’avui. Per això, a les nostres aules, des d’un ambient acollidor i familiar treballarem per desenvolupar aquestes competències personals, intel·lectuals, socials i espirituals des de la confiança i l’estima que ens caracteritzen.
Ara, més que mai, totes les VEUS compten. És el moment d’escoltar-nos i de fer junts un camí que ens condueixi al demà.

Un somni Interioritat Multilingüisme Creativitat e-CIM Comunitat Educativa


Traduir »