Benvinguts a la Setmana de l’Art!

Avui l’escola s’engalana d’història, d’art, de música i de creativitat.

Els passadissos i les aules s’han convertit en el taller dels grans artistes de totes les èpoques i cada racó de l’escola esdevé un espai dedicat a la creació, la vivència i l’expressió artística.

Passejar avui per les aules és fer un viatge en el temps: partir de les cavernes de la prehistòria per assistir a unes olimpíades de l’antiga Grècia, visitar un temple romà o gaudir de les proeses dels cavallers a l’època dels castells. Passejar de la mà de Lorenzo de Mèdici i de Sandro Botticelli, fer els tafaners per la cort de Felip IV i ajudar-lo a recuperar el seu tresor o acompanyar  els obrers d’una colònia industrial a trobar un document perdut.  És també un passeig per l’univers de Joan Miró i el món de colors de Van Gogh.

La setmana de l’art és el moment en què exhibim el talent més natural i genuí dels nens i nenes de l’escola: la seva capacitat per crear, somniar, ballar, pintar, ser creatius i mostrar-nos el seu virtuosisme.

Aquest any celebrem el 500 aniversari de la mort de Rafael Sanzio i per això, el gran geni del Renaixement i la seva Dama de l’unicorn han visitat les classes per donar el tret de sortida a una setmana dedicada a l’art i a la creativitat.

Feliç setmana de l’art!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »