Som família

Aquest any els alumnes de 2n d’ESO hem tingut el plaer de conèixer en primera persona als nostres companys de l’escola Sagrados Corazones de Miranda de Ebro.

Hem realitzat un projecte comú amb temàtiques diferents en funció dels continguts treballats a cada comunitat. Aquest projecte ha acabat amb un viatge i visita a cada escola SSCC per tal de conèixer de primera mà allò que s’ha estudiat.

El nostre viatge a Miranda ha estat una experiència increïble, com l’ha viscut el nostre alumnat?

3 de maig

Comença l’aventura. Quins nervis! Ens espera un viatge llarg, però amb moltes ganes de retrobar-nos amb els nostres companys de Miranda que ja ens van venir a visitar ara fa uns dies.

El projecte és interessant. Ells van venir a conèixer Gaudí i nosaltres farem un viatge en el passat per conèixer al Cid Campeador. Tinc curiositat. Com serà la seva escola? I com dormirem?

Ja hem arribat! Per fi! Quina sensació més estranya. Quina escola més bonica! Estan envoltats de natura. Ja arriben els companys. Amb ganes de veure’ls i parlar amb ells. Ens han preparat uns jocs i berenar medievals al mig del bosc. Quin riure! I després anem a conèixer la ciutat de Miranda amb els nostres nous amics.

Hora de dormir. Mare meva! Quin enrenou! 83 alumnes junts al poliesportiu de l’escola. Pobres professors, que no els passi res! 

4 de maig

Avui toca Burgos. Visitarem la catedral i veurem el famós Papamoscas, anirem al museu de l’Evolució Humana i farem una gimcana per la ciutat que ens portarà fins al castell. Ha estat molt divertit, per sort no ens hem perdut.

Estem morts i amb ganes de tornar a l’escola, però contents amb l’experiència. Avui estem més cansats, dormirem segur. Són les 12 de la nit, encara amb molta pila carregada. No sé d’on la traiem. Pobres profes, ja comencen a fer mala cara i a perdre la veu. 

5 de maig

Passa molt ràpid el temps. Avui ja marxem. Anem a l’església i fem una petita oració. Donem les gràcies per aquests dies junts. Ens han acollit molt bé i ens hem sentit molt estimats. Ens ensenyen el seu lema. Sí, també tenen un lema durant tot l’any que surt d’una cançó igual que nosaltres. M’agrada molt la idea i que compartim aquestes iniciatives. M’adono que fan moltes coses similars a les que fem nosaltres.

Fem una visita al castell de Miranda, al jardí Botànic i per la ciutat on ja es respira un ambient medieval. Comença la fira. Quina llàstima que ja marxem. Pugem al mirador. Quina pau! Quins paisatges més bonics.

S’acosta el moment de marxar. Em fa pena despedir-me. Ara mateix no marxaria. Quan tornaré a veure als meus companys de Miranda? Potser amb Instagram no n’hi haurà prou.

Tornem. Ens espera un llarg camí. Tinc molt temps a l’autocar per pensar en tot el que hem viscut aquests dies. Ha estat un projecte comú diferent, una nova experiència que de ben segur recordarem sempre. Un viatge amb una mirada diferent, un viatge on no només he après continguts sinó que també he conegut gent nova i he tingut ocasió de veure una altra escola Sagrats Cors.

Ha estat una experiència molt enriquidora, no només per tot el que hem vist i après en aquest viatge al passat sinó també pel fet de conèixer als nostres companys de Miranda. Durant aquests tres dies hem pogut comprovar que tot i estar lluny i ésser una escola diferent, tenim molts punts en comú.

Som Sagrats Cors. L’escola, el professorat i els alumnes ens han rebut molt bé i ens hem sentit molt acollits i estimats en tot moment. Els donem les gràcies i, sobretot, ens emportem una nova i bonica experiència que de ben segur recordarem per sempre.

Gràcies Sagrats Cors!!

Us convidem a mirar el video resum de les dues experiències.

Viatge de Miranda a Barcelona.

Viatge de Barcelona a Miranda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »