Som entre les 10 millors escoles de Barcelona

Benvolguda comunitat educativa,

Com ja és habitual en els darrers anys la nostra escola ha participat en el recull que realitza el diari “El mundo” sobre “Los 100 mejores colegios de España”. En ell s’analitzen més de mil escoles a partir de 27 criteris. En la 24ena edició la nostra escola resta ubicada dins de la categoria d’escoles notables on es valoren de manera molt positiva certs elements destacats del nostre projecte educatiu i les instal·lacions amb les que compte el nostre centre.

Del nostre projecte destaca el seu abast, que ja des de fa uns anys aposta per educar molt més enllà de l’àmbit acadèmic, afavorint el creixement dels nostres alumnes com a persones autònomes, creatives i compromeses amb la societat. Per això, el nostre projecte neix i es desenvolupa a partir dels nous reptes que la societat planteja a l’educació d’avui, pels ciutadans de demà. Tot recollit en el projecte VEUS que actualment està implementat a totes les etapes educatives.

Igualment, destaca l’ús de les metodologies e-CIM com una eina eficaç per oferir als nostres alumnes variades experiències d’aprenentatge que els permeten aprendre i construir-se com a persones a través de diferents camins. La transformació de les matèries en experiències d’aprenentatge permet posar els continguts curriculars al servei de les competències i la seva consecució. L’aprenentatge vivencial, la creativitat, l’educació emocional són afavorits per aquestes metodologies, que, juntament amb l’acompanyament personal i un ambient familiar són eixos vertebradors per assolir els objectius.

Tot això, juntament amb el fet de ser escola multilingüe que ofereix la oportunitat al llarg de l’escolaritat d’assolir la competència comunicativa en diferents idiomes; afavorir el desenvolupament de la creativitat i l’art, com per exemple a través de l’Atelier a Educació Infantil o el fet de ser escola musical.

Tot això, en un ambient familiar i participatiu; respectuós i obert al tracendent, on el més important són i seran sempre les persones.

Moltes gràcies a tota la comunitat educativa per la vostra confiança i compromís amb el nostre projecte!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »