Som Escola Multilingüe

Fem sentir la nostra VEU, també en llengües estrangeres!

Acabem un nou curs i toca fer balanç de totes les experiències d’aprenentatge tan enriquidores que alumnes i professors hem viscut a l’escola durant aquest període.

Entre moltes altres coses, els nostres alumnes aquest curs han seguit creixent cap a un major domini d’una i fins i tot dues llengües estrangeres: l’anglès i el francès.

Coneixements que, sense cap mena de dubte, seran enormement positius en el seu futur.

Un any més  els nens i nenes de primària des de 2n a 6è han participat  en el X Amco Spelling Bee Contest.

Aquest concurs constava de dues fases: la Champions Day i la Final Day. Els nostres alumnes ho van fer molt bé i tres d’ells es van classificar per la final.

Ha estat una experiència ben enriquidora per tots ells, ja que han consolidat l’abecedari, han agafat agilitat a l’hora de lletrejar paraules i han  consolidat eines per  l’escriptura en anglès aprenent a relacionar cada  fonema amb la seva ortografia.

A l’escola no només vetllem perquè els alumnes aconsegueixin un bon nivell en llengües estrangeres sinó que també oferim la possibilitat que  puguin acreditar el seu nivell amb una titulació  oficial.

Des del curs 2016 som centre examinador oficial de l’Oxford Test of English.

Aquest curs 30 alumnes de batxillerat han obtingut el títol de nivell B2.

En el mateix sentit, un petit grup de 1r de Batxillerat, que han estat fent una extraescolar de francès a l’escola, s’han examinat també aquest final de curs del nivell B2 a l’examen oficial del DELF.

Durant el curs 21-22,  78 alumnes de l’escola entre 3r d’ESO i 2n de batxillerat han estat cursant el Programa del Diploma Dual. 14 d’aquests alumnes s’han graduat satisfactòriament aquest curs, fet que els ha permès obtenir la doble certificació del batxillerat tant espanyol com americà.

Potenciem també la participació dels alumnes en diferents activitats i concursos en llengua estrangera per tal que les experiències en aquestes llengües siguin les més variades i enriquidores possibles.

Aquest curs 2 alumnes de 3r d’ESO van ser guanyadores del segon premi en un concurs de bilingüisme organitzat per l’escola de los Sagrados Corazones Martín de los Heros.

Seguint amb l’objectiu de poder acompanyar els alumnes cap al domini d’una segona llengua estrangera, aquest curs hem introduït també el francès com a matèria comú obligatòria a partir de 1r d’ESO.

Estem molt orgullosos de la gran feina feta pels nostres alumnes!

Congratulations!  Félicitacions!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »