Som Escola Multilingüe

Fem sentir la nostra VEU, també en llengües estrangeres!

El present curs 22-23, els nostres alumnes seguiran creixent cap a un major domini de les llengües estrangeres: l’anglès i el francès. Junt amb el català i castellà, aquest plurilingüisme els permetrà no només ser competents en la dimensió comunicativa de les llengües, sinó també ser capaços de conèixer, valorar i respectar la diversitat lingüística i cultural i contribuirà a que puguin exercir una ciutadania activa i compromesa dins la nostra societat el dia de demà.
Aquí podeu llegir sobre alguns exemples de les nostres activitats:
CONCURSOS. Entre d’ altres concursos, els nostres nens i nenes de primària des de 2n fins a 6è participaran al XIè Amco Spelling Bee Contest, una gran experiència enriquidora en què han de lletrejar paraules i mostrar que han consolidat la relació fonema i ortografia d’escriptura en anglès.
AUXILIARS DE CONVERSA. Després de l’aturada pandèmica, recuperem les classes de conversa en anglès per a alumnes d’ESO i Batxillerat. Aquest curs comptem amb Silvia i Kilian, dins un programa oficial d’Erasmus+, que es presenten així: “My name is Kilian, I’m 22 years old and come from Germany. I enjoy teaching and working with the students so far, getting to know the school. I see this internship as a great opportunity not only for them to improve their English speaking ability, but also for me to dive into the local culture”. “I’m Silvia, I’m 27 and also come from Germany. There I studied primary school education in English. Here it’s amazing to get to know the Spanish school system and gain experience in teaching youngsters. It’s also a great opportunity to compare different cultures. I really enjoy helping students to become more proficient in their English”.
EXÀMENS EXTERNS DE NIVELL. Seguirem examinant d’anglès els nostres alumnes i membres de la comunitat educativa dins de la pròpia escola, amb l’Oxford Test of English nivells B2 i C1 (equivalent a First i Advanced de Cambridge). Ja són 136 els candidats que han obtingut el nivell desitjat des que ens vam convertir en centre examinador oficial l’any 2016. I pel que fa al francès, també s’examinaran del DELF B2, titulació oficial.
INTERCANVIS. Ja estem enllestint tots els detalls del nostre intercanvi a 3r d’ESO amb alumnes francesos del Col·legi Saint Pierre Lebisey, de Caen. Els acollirem al mes de febrer i nosaltres els visitarem el mes de març. De ben segur que serà una oportunitat única de motivació i d’aprenentatge de llengua i cultura.
PROGRAMA DE DIPLOMA DUAL. Ja son 96 els alumnes que han finalitzat els seus estudis de Batxillerat amb nosaltres amb una doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà, a més que han pogut certificar el seu avançat domini de la llengua anglesa. Aquest curs, comptem amb 92 alumnes que l’estan cursant entre 3r d’ESO i 2n de Batxillerat. Go Dual students!
ALTRES NOVETATS EN BREU:
-El francès ja és matèria curricular per a tots els alumnes fins a 2n d’ESO, amb possibilitat de continuar esudiant-lo fins a Batxillerat.
-Comptem amb renovats materials de la matèria d’anglès a ESO i Batxillerat, i també amb la incorporació d’una interessant plataforma de lectura digital en anglès, Fiction Express.
-Noves extraescolars en anglès amb Helen Doron. Aprenem anglès de forma dinàmica i mitjançant el joc, el moviment i la música.
Recordeu que teniu detalls de moltes d’aquestes activitats a l’espai de la nostra web!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »