Som Escola Musical

Estem molt i molt contents amb els resultats del nostre alumnat que cursen Primària musical i nivell avançat d’estudis del Liceu.

  • Tot el nostre alumnat de 1r i 2n de Primària s’ha examinat de bàsic 1 i bàsic 2 de llenguatge musical i cant coral, 23 alumnes de 1r i 17 alumnes de 2n s’han examinat d’instrument i han aprovat tots!
  • Els 23 alumnes que s’han examinat de bàsic 3 d’instrument han aprovat i només un ha suspès llenguatge musical i cant coral. Els 24 alumnes de bàsic 4 i els 10 de bàsic 5 han aprovat tots els exàmens de llenguatge musical i instrument.
  • Tot l’alumnat de bàsic 6, 15 de primària i 8 de secundària, han superat l’examen de  llenguatge musical menys tres i tots menys un ha aprovat l’instrument. L’alumnat de nivell avançat, 22 alumnes de 1r d’ESO a batxillerat, han aprovat els exàmens d’instrument i només un no ha superat el llenguatge musical.

Moltes felicitats a tots i totes!

Hem presentat l’alumnat a 364 exàmens i més del 98% l’han superat.

Estem molt orgullosos amb aquests resultats i creiem que és molt important compaginar l’escola amb estudis superiors de música.

Volem que el nostre alumnat sigui excel·lent i estem convençuts que la música ens ajuda a ser millors.

Moltes gràcies, famílies per confiar en el nostre projecte.

Moltes gràcies, professorat de música per acompanyar al nostre alumnat.

Moltes gràcies, alumnes per fer-nos gaudir de la música.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »