Som entre les 10 millors escoles de Barcelona

Ens plau comunicar-vos que hem estat escollits entre les 10 millors escoles de Barcelona en el ranking El Mundo. I ens trobem en la sisena posició d’escoles concertades.

La 22a edició de les 100 escoles recull una selecció de “Los 100 mejores colegios de España“, fruit d’un anàlisi de més d’un miler d’escoles privades i concertades.

Aquí teniu l’enllaç amb la puntuació on ressalta trets característics del model educatiu de la nostra escola.

Aquest curs hem presentat el nostre model educatiu apostant per educar més enllà de l’àmbit acadèmic i adaptant-nos als nous reptes de la societat. El resultat és el projecte VEUS -en el qual hem participat tant professors com pares i alumnes- que apliquem en totes les etapes.

Per un costat destaca com treballem la creativitat amb els alumnes d’infantil.

Un cop a la setmana desdoblem la classe en dos grups: un grup va a l’aula Atelier, on expressen la seva creativitat lliurement dins dels diferents contextos (natural, artístic, digital, llum) mitjançant experiències tant sensorials, com artístiques i d’àudio. 

L’altre grup treballa la programació Robòtica amb les bee-boots i la pissarra interactiva.

Per un altre costat destaca el projecte solidari d’Acció Social que realitzen els alumnes de 1r Batxillerat, on els alumnes, de forma semi presencial, han de realitzar 35 hores d’acció social dedicats als altres per fer-se conscients de la sort que tenen i que, a la seva ciutat hi ha gent que no té tanta sort.

Sense oblidar-nos de les nostres escoles de pares, on ensenyem als pares com treballa l’alumnat dins de les aules.

L’escola s’estructura mitjançant l’aprenentatge cooperatiu, la cultura del pensament, les intel·ligències múltiples i l’ensenyament basat en projectes.

Moltes gràcies a tota la comunitat educativa per la vostra confiança!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »